Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Alarmsystem med app og pre-konfigurerede indstillinger

Hos Lås & Slå Tyverisikring kan vi tilbyde en færdig alarm med tilhørende app, som er lige til at skrue op. Det er nemt og enkelt at installere med Plug & Play og pre-konfigurerede indstillinger.

Undgå ledninger og boringer med en alarm fra Abus og Azor

Du kan vælge imellem en alarm fra Abus eller Azor, og begge alarmer består af et trådløst basissæt med app til Android- eller Apple-enheder. Du slipper helt for alverdens ledninger og boringer. Alarmpakkerne indeholder de grundlæggende komponenter.

Du kan bestille din alarmpakke i webshoppen, men hvis du ønsker vejledning, kan du kontakte os på info@laasogslaa.dk eller telefon 97 51 08 01.

Underkategorier

 • Abus

  Abus alarmsystem til salg online

  Er du på udkig efter et nyt Abus alarmsystem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af alarmsystemer fra Abus, og vi håber selvfølgelig, at du kan finde det, du står og mangler.

  Køb din nye Abus alarm online hos os
  Du kan med fordel vælge at købe din nye Abus alarm online hos os. Vi leverer til kunder i hele landet, og så tilbyder vi nogle ganske konkurrencedygtige priser.

  Har du spørgsmål angående et Abus alarmsystem, eller har du brug for hjælp til bestillingen, hører vi meget gerne fra dig. Ring på telefon 97 51 08 01 eller skriv til vores e-mail info@laasogslaa.dk.
 • Yale Smart Living
pr. side
Viser 25 - 25 af 25
 • Vis her
  DKK 3.327,50

  Secvest Touch alarmcentralSecvest touch trådløs alarmcentral med elegant touchscreen interface. Baggrundsbelysningen kan indstilles til at lyse enten ved berøring eller konstant. Udover at Secvest alarmen beskytter mod indtrængen, brand, oversvømmelse og andre nødsituationer, kan der tilkobles op til seks IP-kameraer med livevisning ved hjælp af appen.

  DKK 3.327,50
  På lager
Viser 25 - 25 af 25