Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Garant Plus


Garant Plus er vores sikreste låsesystem til private. Det er antallet af stifter kombineret med anvendelse af sidekoden, som betyder at Garant Plus er markedets sikreste valg til privat beboelse og mindre virksomheder.

Nøglerne er patentbeskyttet, og sammen med Garant Plus følger et kort med en personlig kode. Koden skal altid oplyses, hvis der skal laves ekstra nøgler, og det giver en helt unik sikkerhed.

Samtidig kan du med Garant Plus få samme nøgle til det hele. Det vil sige, at du ikke længere behøver gå rundt med stort nøglebundt, for med Garant Plus kan du få samme nøgle til fx yderdøren, vinduerne, skuret, postkassen og kælderdøren.

Hvorfor er det en god idé at vælge patenterede låse

Det er en god idé at vælge patenterede låse, fordi man bl.a. er sikret mod uautoriseret kopiering af ens nøgler. At være sikret mod uautoriseret kopiering betyder at man ikke bare kan tage nøglen, og gå forbi en låsesmed eller hælebar, og få den kopieret. Det giver en ekstra sikkerhed for dig, da du på den måde altid har styr på hvor mange nøgler der findes til dit hjem.

Sikkerhedskoden giver kontrol over nøglerne

Som indehaver af en Garant Plus lås skal du være opmærksom på sikkerhedskoden. Den skal du opbevare et sikkert sted – men det skal også være et sted, hvor du altid kan finde koden igen. Koden giver dig nemlig en sikkerhed for, at nøglerne ikke kopieres af andre end dig. Den skal nemlig anvendes til brug for bestilling af ekstra nøgler og låsecylindre, og det giver en helt unik sikkerhed for dig.

Vælger du at investere i et Garant Plus låsesystem, så vil du udelukkende kunne bestille nye nøgler og låsecylindre hos låsesmede, som er certificerede Ruko forhandlere. Vi har tre forskellige slags låsesmede certificeringer, og hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.

En samarbejdsaftale med Ruko er derfor din garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning. 

Fakta om Garant Plus

  • Opfylder DS/EN 1303
  • Bore-sikring
  • Dirke-sikring
  • 2 spærresystemer
  • Patenteret profil
  • Patenteret teknologi
  • Sidekode
  • Nikkelfri nøgle
  • Nøgler kan kun kopieres ved fremvisning af sikkerhedskort

Hvis du er i tvivl om hvilken låse cylinder du skal anvende, så tjek vores guide under information "gør det selv tip" til venstre i menu linjen.