Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER:

Lås & Slå Tyverisikring

Flyndersøvej 12

7800 Skive

Cvr:30582187

Mail: info@laasogslaa.dk

Hvis du har spørgsmål eller blot vil rette henvendelse til os kan dette ske via mail info@laasogslaa.dk eller pr. telefon 97 51 08 01 i tidsrummet mandag til fredag 08.30 – 15.30.

Henvendelse på mail vil blive besvaret hurtigst muligt og højst 3 hverdage.

BESTILLING:

Når vi modtager din ordre og betaling får du med det samme en mail med ordrebekræftelse, ordre nummer og det samlede ordrebeløb. Beløbet hæves først på dit kort når varen afsendes fra vores lager. Der kan ALDRIG trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. Herefter vil du modtage en mail med betalings status for din ordre - hvis status er ikke gennemført, kontakt da venligst vores kundeservice 97510801 eller mail info@laasogslaa.dk

BETALING:

Vi modtager følgende betalingskort: 
Dankort, VISA, VISA ELECTRON, Mastercard/Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

FAKTURA:

Fakturaen modtager du på mail. Husk at gemme fakturaen, da denne er din kvittering på varen. Du kan også altid hente din faktura i afsnittet "mine ordre" under "min konto" her på webshoppen. Der vil altid være vedlagt en seddel i pakken, denne er blot en følgeseddel, der viser hvilke vare der er i pakken. Denne er IKKE en faktura, og kan derfor ikke benyttes, som retur eller reklamations bevis, da den ikke indeholder samme oplysninger, som fakturaen.

UDSOLGTE OG UDGÅEDE VARER:

Såfremt der indgår varer i din ordre som ikke er på lager eller ikke kan leveres indenfor rettidig tid, vil du blive kontaktet. Skulle du have bestilt en eller flere varer, der viser sig at være udgået, vil du blive kontaktet hurtigst muligt med henblik på at finde en erstatningsvare.

FRAGT OG LEVERING:

Laasogslaa.dk tilbyder levering indenfor Danmarks grænse og fragtfrit ved køb over 1000 kr. Vi tilbyder levering med Post Nord, afhentning i pakkeshop til 39,- eller levering hjem til døren til 49,-

Derudover tilbyder vi afhentning i butik. Ved afhentning i butik, modtager du en sms og/eller mail når din ordre er klar til afhentning, herefter kan du afhente i butikkens åbningstid - hverdage 08.30-15.30.

Laasogslaa.dk sender alle ordre bestilt inden kl.12.00 samme dag, såfremt varen er tilgængelig på vores lager. Ordre bestilt efter kl. 12.00 sendes den efterfølgende dag, såfremt varen er tilgængelig på vores lager. Vi sender ikke varer lørdag, søndag og helligdage. Der tages forbehold for travlhed i ferieperioder, så som påske, jul og sommer - og herved kan der forekomme forsinkelser.
Afsendelsestid 2-5 hverdage via Post Nord, dog kan der være særlige vilkår i forbindelse med levering til ikke brofaste øer.
Laasogslaa.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser ved Post Nord.

(OBS På bestillingsvarer er leveringstiden dog 7-10 hverdage). 

FORTRYDFELSE RET:

Som forbruger har du normalt kun 14 dages fortrydelsesret, men hos os har du hele 365 dage. 

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 365 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 365 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@laasogslaa.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

varens stand, når du sender den retur

Fortrydelse fra 0.-14. dag:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Fortrydelse fra 14.-365. dag:
Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Lås & Slå Tyverisikring

Flyndersøvej 12

7800 Skive 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

RETUR OG KREDITPERIODE:

Så snart Laasogslaa.dk har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bankkonto. Der kan gå nogle dage, inden beløbet igen er disponibelt på din konto. HUSK Returpakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav modtages ikke. (læs mere om dette under fortrydelsesret)

REKLAMATIONSRET:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har
reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen info@laasogslaa.dk

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VIGTIGT! Reklamationer uden original kvittering vil blive afvist – din kvittering er din faktura, som du har modtaget via mail da du bestilte varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Lås & Slå Tyverisikring

Flyndersøvej 12

7800 Skive

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

PERSONDATAPOLITIK:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Lås & Slå Tyverisikring Apsog opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på https://laasogslaa.dk/er Mia H. Sørensen. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@laasogslaa.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte pr. mail: info@laasogslaa.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

ER DU I TVIVL:

Har du spørgsmål eller problemer i forbindelse med dit køb eller returnering er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen en løsning. 
Mail: info@laasogslaa.dk
Telefon: 97510801

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Laasogslaa.dk

Flyndersøvej 12

7800 Skive

Mail: info@laasogslaa.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.02.2020