Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om os

Laasogslaa.dk er en webshop der forhandler alt indenfor låse, alarmer og overvågning.

Laasogslaa.dk er ejet af Lås&Slå Tyverisikring Aps, med nuværende direktør Jess Sørensen. Webshoppen er etableret i 2017. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og den ekspertise vil vi selvfølgelig udnytte på vores ny etablerede webshop.

Vores ide med webshoppen er at vi vil være bedre end konkurrenten, både på service, pris og kvalitet. Vi vil give jer den bedst mulige rådgivning via de erfarne medarbejder, der står bag firmaet Lås og Slå Tyverisikring. Firmaet er som sagt drevet af direktør Jess Sørensen, derudover er der ansat to autoriserede låsesmed, en alarmtekniker, en kontorassistent samt en webshop ansvarlig.

Det er vores hensigt at du som kunde skal have den bedste service når du handler hos os. Har du problemer eller spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har kompetente medarbejder med mange års erfaring indenfor branchen, som kan besvare alle dine tænkelige spørgsmål.

kontakt os på 97 51 08 01 hverdage fra 08.30-15.30 eller send os en mail på info@laasogslaa.dk (vi besvarer mail hurtigst muligt og højst 3 hverdage)