Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Yale Smart Living - Sikkerhedssystem der gør hverdagen nemmere.Smarte produkter er fremtiden. På markedet findes der mange smarte produkter allerede, som fx smart-tv, der kan streame direkte via apps, eller smarte kaffemaskiner der kan have kaffen klar til dig, når du vågner om morgen, uden at du behøver at røre en finger. Men et smart hjem skal selvfølgelig også have et smart sikkerhedssystem. Yale Smart Living er sikkerhedssystemet, der gør, at du med din smartphone kan styre og kontrollere dit hjem, lige meget hvor i verden du befinder dig.

Hvad er Yale Smart Living?

Yale Smart Living er designet til at gøre den travle hverdag lidt nemmere. Med et Yale Smart Living sikkerhedssystem kan du sikre og overvåge dit hjem med en række enheder fra Yale. Sortimentet af produkter du kan tilkoble Yale Smart Living systemet spænder bredt inden for produktkategorierne elektroniske låse, alarmer, bevægelsessensorer, røgdetektorer og overvågningskameraer.

Yale Smart Living systemet er bygget op om en Yale Smart-hub, der er hjernen i systemet. Yale Smart-hub er den der styrer det hele, som en slags modem. Rundt om hubben kan du opbygge dit Yale Smart Living system, som du vil have det, så det passer til dig og dit hjem.

SE HER en demo video af Yale Smart Living
https://youtu.be/Qk7cPa21MnM 

Sådan kommer du i gang med Yale Smart Living

Du kan komme i gang med Yale Smart Living på tre simple trin.

1: Du skal købe dig en Yale Smart-hub.

2: Du skal købe de enheder, som du ønsker til dit Yale Smart Living system. (link til dette kommer, da produkterne endnu ikke er klar på vores webshop)

3: Vælg en elektronisk lås til din dør. https://laasogslaa.dk/el-afl%C3%A5sning-83 

Derefter skal du downloade Yale Home app’en i Google Play eller App Store, og så er du i gang.

Du kan starte med få enheder og så udvide senere. Du kan fx starte med at købe en Yale Smart Living startpakke, der indeholder det vigtigste du skal bruge for at komme i gang. (link til dette kommer, da produkterne endnu ikke er klar på vores webshop)

Glemte nøgler hører fortiden til

Det hører fortiden til at låse sig uden for sit hjem, fordi man har glemt nøglerne på bordet i farten. Med Yale Smart Living kan du åbne din elektroniske lås på døren via kode, nøglebrik eller via en elektronisk nøgle i Yale Home app’en. Hvis du mister en nøglebrik kan du nemt og hurtigt deaktivere den, uden at du behøver at udskifter hele sikkerhedssystemet. Det er ideelt, hvis man er en stor familie, hvor der er mange nøglebrikker i omløb.

Få fuld kontrol over dit hjem

Med Yale Smart Living kan du give adgang til folk via koder, der kun virker i et bestemt tidsrum. Det er ideelt, hvis du får besøg af håndværkere inden for en bestemt tidsrum, og du ikke selv er hjemme.

Via overvågningskameraerne og bevægelsessensorerne kan du tjekke til dit hjem via Yale Home app’en når du ikke er hjemme. Det er ideelt, hvis du er ude at rejse og gerne lige vil tjekke, om det hele står godt til derhjemme. Derudover vil du også kunne få sms’er og e-mails med underretninger, hvis bevægelsessensorerne skulle blive aktiveret.