Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Abus overvågningspakke via app og skærm Forstør

Abus overvågningspakke via app og skærm

PPDF16000

Ny

Abus overvågningspakke via app og skærm

7" touch screen, 1080p kamera og app 
Denne trådløse overvågningspakke indeholder alt hvad der behøves for at lave en hurtig og enkel overvågningsløsning. Pakken indeholder en 7" touch screen samt et inden-/udendørs kamera med IR lys, PIR detektor og opløsning på 1080p.

Flere detaljer

10 Varer

DKK 2.999,00

Yderligere information

7" touch screen, 1080p kamera og app - denne overvågningspakke er det nyeste på markedet fra Abus

Denne trådløse overvågningspakke indeholder alt hvad der behøves for at lave en hurtig og enkel overvågningsløsning. Pakken indeholder en 7" touch screen samt et inden-/udendørs kamera med IR lys, PIR detektor og opløsning på 1080p. Når kameraets PIR detektor registrerer en bevægelse, bliver der automatisk vist live-billeder med lyd på monitoren (kun med ét kamera). Optagelserne bliver endvidere gemt på et micro SD-kort (max 32GB) som indsættes i monitoren (ikke inkluderet i pakken). Monitoren har indbygget batteri, som oplades når den står i den medfølgende dockingstation. Kameraet skal tilsluttes strømkilde, men forbindelsen mellem kamera og monitor er trådløs. Videosignalet overføres ved hjælp af digitalt krypterede signaler, hvilket forhindrer forstyrrelser og interferenser. Samtidig forhindrer det, at signalerne kan opfanges af udefra kommende. Der kan tilkøbes ekstra kameraer, idet der kan tilsluttes op til 4 kameraer til én monitor. Fjernadgang for visning af livebillede via appen OneLook til smartphones (iOS/android) er mulig når monitoren er monteret i dockingstationen, som tilsluttes via internetforbindelse. Endvidere er det muligt via smartphone at hente en eventliste over optagelser, som er gemt på SD-kortet samt afspille disse. Det er også muligt at slette optagelser på Micro SD-kortet via telefonen. Endvidere kan systemet sende en e-mail hver gang der detekteres bevægelse. NB! Det er vigtigt at systemet opdateres med den seneste software version for at alle funktioner på appen virker optimalt.

Hvis der ønskes flere kameraer kan dette tilkøbes. (kamera PPDF16000)

26 andre produkter i den samme kategori: