Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Abus Eycasa trådløst dørsystem Forstør

Abus Eycasa trådløst dørsystem

CASA31000

Ny

Abus Eycasa trådløst dørsystem

Eycasa trådløst dørsystem består af en dørenhed og hovedenhed med touch skærm. Dørenheden er en kommunikationsenhed med ringklokke og integreret kamera med IR lys. Der kan føres samtale med den der står ved døren eller porten.

Flere detaljer

10 Varer

DKK 7.047,50

Yderligere information

Eycasa trådløst dørsystem består af en dørenhed og hovedenhed med touch skærm. Dørenheden er en kommunikationsenhed med ringklokke og integreret kamera med IR lys. Der kan føres samtale med den der står ved døren eller porten. Dørenheden har endvidere relæ udgang til el slutblik og indbygget prox læser. Dørenheden kan monteres liggende eller stående og kan forsynes vha. batteri eller ekstern strømforsyning. Grundet den trådløse forbindelse til hovedenheden er installationen enkel uden behov for at trække kabler. Hovedenheden består af en 7" touch skærm, hvortil der udover dørenheden kan tilsluttes forskellige andre enheder afhængigt af behov. Der kan udover dørenheden tilsluttes i alt 3 trådløse kameraer. Eycasa er således mere end blot et trådløst dørsystem, men kan udbygges til et overvågningssystem. Optagelser kan gemmes på et SD hukommelseskort i hovedenheden. Eycasa serien udmærker sig ved et gedigent design, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Der er brugervvejlidning og datablad til denne varer.

26 andre produkter i den samme kategori:

Download