Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Abus overvågningspakke via app og skærm Forstør

Abus overvågningspakke via app og skærm

TVAC16000B

Ny

Abus overvågningspakke via app og skærm

7" touch screen, trådløst kamera og app (via skærm eller mulighed for app)

Denne trådløse overvågningspakke indeholder alt hvad der behøves for at lave en hurtig og enkel overvågningsløsning. Pakken indeholder en 7" touch screen samt et inden-/udendørs kamera med IR lys, PIR detektor og opløsning på 640x480 pixels.

Flere detaljer

10 Varer

DKK 3.199,00

Yderligere information

7" touch screen, trådløst kamera og app (via skærm eller mulighed for app)

Denne trådløse overvågningspakke indeholder alt hvad der behøves for at lave en hurtig og enkel overvågningsløsning. Pakken indeholder en 7" touch screen samt et inden-/udendørs kamera med IR lys, PIR detektor og opløsning på 640x480 pixels. Når kameraets PIR detektor registrerer en bevægelse bliver der automatisk vist live-billeder med lyd på monitoren. Optagelserne bliver endvidere gemt på et SD kort som indsættes i monitoren (SD kort ikke inkluderet i pakken). Monitoren har indbygget batteri, som oplades når den står i den medfølgende dockingstation. Kameraet skal tilsluttes strømkilde, men forbindelsen mellem kamera og monitor er trådløs. Videosignalet overføres ved hjælp af digitalt krypterede signaler, hvilket forhindrer forstyrrelser og interferenser. Samtidig forhindrer det, at signalerne kan opfanges af udefra kommende. Der kan tilkøbes ekstra kameraer idet der kan tilsluttes op til 4 kameraer til en monitor. Fjernadgang for visning af livebillede via App til smartphones (iOS/android) er mulig når monitoren er monteret i dockingstationen, som tilsluttes internetforbindelse. Endvidere er det muligt via smartphone at hente en eventliste over optagelser, som er gemt på SD kortet samt afspille disse. Det er også muligt at slette optagelser på SD kortet via telefonen. Endvidere kan systemet sende en email hver gang der detekteres bevægelse. NB! Det er vigitgt at systemet opdateres med den seneste software version for at alle funktioner på App'en virker optimalt. Hent den nyeste opdatering af TVAC16000B på www.abus.dk/elektronisk firmwareopdateringer.

Der er datablad og brugervejledning til denne varer.

27 andre produkter i den samme kategori:

Download