Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Abus overvågningssæt via app Forstør

Abus overvågningssæt via app

TVAC18000b

Ny

Abus overvågningssæt via app

Trådløst overvågningssæt m/2 kameraer (kun via app)

Trådløst overvågningssæt bestående af en optagerboks og to kameraer. Kameraerne kan anvendes både indendørs og udendørs (IP66) og forbindelsen til optageboksen er trådløs. Der kan i alt tilsluttes 4 kameraer til optageboksen.

Flere detaljer

10 Varer

DKK 4.199,00

Yderligere information

Trådløst overvågningssæt m/2 kameraer (kun via app)

Trådløst overvågningssæt bestående af en optagerboks og to kameraer. Kameraerne kan anvendes både indendørs og udendørs (IP66) og forbindelsen til optageboksen er trådløs. Der kan i alt tilsluttes 4 kameraer til optageboksen. Ekstra kameraer tilkøbes løst. Opsætning af systemet foretages meget enkelt ved hjælp af app til mobiltelefon eller tablets (iOS, Android). Forbindelsen til telefon/tablet oprettes ved at scanne en QR kode på optageboksen eller alternativt ved manuel indtastning af produktets DID kode. Kameraerne har indbygget IR lys (for natsigte) og bevægelsesdetektor. Der kan optages video ved permanent optagelse, efter en tidsplan eller ved bevægelsesgenkendelse. Optagelser kan gemmes på et micro-SD kort (8 GB medfølger) i optage boksen eller på en ekstern USB harddisk.

Der er datablad og brugervejledning til denne varer.

26 andre produkter i den samme kategori:

Download