Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Abus WiFi IR kamera Forstør

Abus WiFi IR kamera

TVAC19000B

Ny

Abus WiFi IR kamera

WiFi dag/nat pan/tilt IR kamera.
Dette indendørs stand alone pan/tilt kamera kan nemt konfigureres via vores app "App2Cam" eller "Smartvest" sammen med Plug & Play alarmsystemet (iOS og android). Med en opløsning på 720p og en bevægelighed på 350° horisontalt og 90° vertikal giver det mulighed for en effektiv overvågning af hele rummet.

Flere detaljer

10 Varer

DKK 1.349,00

Yderligere information

Dette indendørs stand alone pan/tilt kamera kan nemt konfigureres via vores app "App2Cam" eller "Smartvest" sammen med Plug & Play alarmsystemet (iOS og android). Med en opløsning på 720p og en bevægelighed på 350° horisontalt og 90° vertikal giver det mulighed for en effektiv overvågning af hele rummet - og du kan have op til 8 kameraer installeret i samme app. IR funktionen gør at du har mulighed for at se både om dagen og om natten (IR op til ca. 3 meter). Efter at kameraet er monteret og konfigureret til dit lokale trådløse netværk kan det optage på et microSD kort ved bevægelse i billedet. Du kan ligeledes via app'en starte en optagelse manuelt og se de lagrede optagelser. Alle optagelser har en længde på 1 minut. Du kan få tilsendt en e-mail ved bevægelse eller du kan få en push besked direkte på mobiltelefonen. Kameraet understøtter microSD kort på op til 32 GB som giver op til 1440 minutters optagelse (microSD kort medfølger ikke).

26 andre produkter i den samme kategori: