Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ruko nøgleskab small Forstør

Ruko nøgleskab small

935305

Ny

Ruko nøgleskab

Nøgleskab NPC Ruko small.

NPC nøgleskabe til sikker opbevaring af nøgler. Skabet er til indendørs brug.

Flere detaljer

10 Varer

DKK 5.343,75

Yderligere information

NPC nøgleskabe til sikker opbevaring af nøgler. Skabet er til indendørs brug. NPC skabe er batteridrevne og integreret med RFID læser (125 kHz EM 4001) hvilket muliggør integration til anden eksisterende adgangskontrol. Skabet kan programmeres med op til 50 forskellige brugere. Nøgleskabet kan fås i 3 størrelser. Åbning af skabet kan foregå ved PIN kode efter eget valg, RFID brik (berøringsfri), Kombination af PIN og RFID kode eller Mekanisk åbning med nøgle eller nødbatteri.

Skabet er udført i kraftig stål og er lakeret hvid (pulverlakeret). Batterier medfølger ikke - der skal anvendes 4 stk. 1.5V LR6 alkalisk (levetid ca. 10.000 åbninger). Leveres inkl. dansk manual til bruger og administrator.

Nødåbningslåsen er en 8450 industri lås. En låsesmed ville kunne lave ekstra nøgler til skabet, men det tilbydes ikke med som standard. 8450 industrilåsen kan ikke udskiftes til en systemcylinder.

Nøgleringe, der kan lukkes, så det tydeligt kan ses om de har været åbne. Fåes som en stålring (3 størrelser) med Ø 23 mm, Ø35 mm og Ø45 mm. Alle leveres i poser a 50 stk.

NPC skabene er ikke skafor godkendte eller EN godkendte.

Lille model (small):

14 nøglekroge

størrelse 260x250x85mm

vægt 7 kg.

ståltykkelse skab / dør 3mm.

8 andre produkter i den samme kategori: